Parlarem dels llibres d’artista amb l’escriptor i promotor cultural Manuel Guerrero i els responsables del taller de gravat ‘Tinta invisible’, Ricard Ibernon, Martí Guinovart i Sesé Rúbio.

Amb tots ells parlarem d’alguns llibres i carpetes d’artista que han realitzat en els últims anys. Però abans projectarem el documental ‘A la intempèrie’ (dirigit per Montserrat Serra, realitzat per Jordi Carreño i produït per VilaWeb), sobre un projecte que inclou cinc obres gràfiques originals dels artistes Jaume Plensa, Perejaume, Alfredo Jaar, Eulàlia Valldosera i Ignasi Aballí. El documental mostra un moment del procés de creació de cada artista, sempre en el mateix escenari, el taller de Tinta Invisible.

I en l’àmbit vinícola també gaudirem d’una primícia: el nou vi de Papers de Vi, que sortirà al mercat a primers de desembre. Porta per nom Autòcton i és un vi blanc elaborat amb raïm de garnatxa negra. Un blanc de negre creat per Enric Gil, enòleg del celler Can Roda de Santa Maria de Martorelles.

Dimarts 24 de novembre de 2015, a les 19.30 a Can Manyé, centre d’art i creació d’Alella


‘Autòcton’ blanc de negre de Papers de Vi


Organitza: Ajuntament d’Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Hi col·laboren: NOM DEL CELLER, Can Manyé i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.


Presentació: A càrrec de Montserrat Serra
Per saber-ne més: TÍTOL MATERIAL COMPLEMENTARI