Els escriptors Albert Forns (Granollers, 1982) i Anna Ballbona (Montmeló, 1980) formen part d’una mateixa generació d’escriptors, que no arriben als quaranta anys. Ara, aquesta generació ha quedat visibilitzada pel primer premi Anagrama de novel·la en català, que Forns ha guanyat amb la novel·la ‘Jambalaia’ i que Ballbona n’ha quedat finalista amb ‘Joyce i les gallines’. Ells tenen una veu pròpia i és la seva generació que marca el nou relat de la literatura catalana, una literatura que d’aquesta manera es mostra amb bona projecció de futur.

En aquesta nova sessió de ‘Literatures amb sentits’, parlarem de totes dues novel·les, del que defineix Albert Forns i Anna Ballbona com a escriptors, del moment que viu la literatura catalana i el món de l’edició, de l’adveniment de Sant Jordi… Serà una sessió, de ben segur, marcada per la frescor, per la joventut, pels aires de present i de futur, amb bones dosis d’humor i d’ironia, que també respiren aquests escriptors.

I jugant amb la frescor que imprimeixen a la literatura catalana Albert Forns i Anna Ballbona, acompanyarem la sessió amb la frescor plena de fruita del rosat Merlot del celler Roura d’Alella.

Aquest ‘Literatures amb sentits’ forma part de la programació de Biblioteques amb DO, una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que vincula literatura i vi.

Dimecres 30 de març, a les 19.30, a la biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella


Roura rosat merlot


Organitza: Ajuntament d’Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Hi col·laboren: Celler Roura, Can Manyé i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.


Presentació: A càrrec de Montserrat Serra
Per saber-ne més: TÍTOL MATERIAL COMPLEMENTARI