Amb Núria Dòria, de Dòria Llibres de Mataró, i Lluís Vila Torrent, de La Llopa de Calella. Maridarem la conversa amb el vi 3 de Testuan 2016.

Parlarem sobre el nou model de llibreries que s’està afiançant d’uns anys cap aquí. Les llibreries han deixat de ser només botigues on es poden adquirir llibres, per convertir-se en espais que generen cultura i comunitat lectora, a través d’activitats culturals, sobretot vinculades a la literatura però no només, com ara clubs de lectura, conferències, tallers, exposicions, fins i tot concerts. Però de ben segur, no tot són flors i violes, i el repte d’aixecar cada dia l’activitat d’una llibreria (i en el cas dels dos convidats a aquesta sessió, llibreria de comarca, que és una dificultat afegida), no és fàcil i també conté moltes reflexions.

L’empatia dels llibreters amb els lectors és imprescindible per crear una relació de confiança, que permeti el coneixement mutu: el llibreter, per fer unes bones recomanacions, el lector, per atorgar-li la confiança necessària. Molta empatia, amistat i confiança mútua també conté el vi 3 de Testuan (DO Alella), que neix d’un projecte de set amics i d’una vinya de Cabrils. Ens en parlarà un dels seus impulsors, Quim Colomer.

Dimecres 27 de setembre, a les 19.30, al celler de can Magarola d’Alella


Tast: Testuan


Organitza: Ajuntament d’Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Hi col·laboren: 3 de Testuan, Can Manyé i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.


Presentació: A càrrec de Montserrat Serra
Per saber-ne més: TÍTOL MATERIAL COMPLEMENTARI