Us proposem una sessió especial: un espectacle literari i musical de Josep Pedrals i Roger Conesa a partir de l’obra Els límits del Quim Porta de Josep Pedrals (Labreu edicions)

Josep Pedrals. Fotografia: Elisabeth Magre.


Josep Pedrals (Barcelona, 1979) desborda. És tanta la seva riquesa lingüística, formal i de pensament, és tanta la seva exuberància literària, i és tan singular la seva literatura, que desborda. El lector així ho experimenta amb la seva última obra, Els límits del Quim Porta, un volum de 615 pàgines publicat per Labreu Edicions. Pedrals en diu: ‘És un assaig sobre la lectura, qui llegeix, què llegeix i com, presentat en forma de novel·la, que conté dos-cents poemes i també un aplec de contes.’

El llibre tanca una trilogia formada també per El furgatori (Labreu, 2006) i El romanço d’Anna Tirant (Labreu, 2012). I diu que Els límits del Quim Porta és una mena de biblioteca, entenent la tradició literària com la construcció d’una biblioteca.

Maridarem la sessió amb un vi de la DO Alella nascut de l’empenta, la complicitat i la solidaritat d’un grup d’amics de Cabrils, que es van proposar salvar l’última vinya del poble i que ara fan l’esplèndid 3 de Testuan.

Us hi esperem a tots!

I recordeu sobretot que aquesta sessió es fa a la biblioteca!

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

DATA I LLOC: Dimecres 30 de gener del 2019, a les 19.30, a la biblioteca Ferrer i Guàrdia d’Alella


VI: 3 de Testuan 2017


Organitza: Ajuntament d’Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Hi col·laboren: Celler Testuan, Llibreria La Llopa, Can Manyé i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.


Per saber-ne més: Entrevista amb Josep Pedrals