Literatura amb sentits
Parlarem de Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917 – 2008), un dels autors catalans més singulars del segle XX: poeta, dramaturg, contista, assagista, traductor i un dels màxims especialistes en l’obra de Picasso. I ho farem tot conversant amb Vicenç Altaió i Julià Guillamon, dos creadors que eren amics de Palau, que van reivindicar-lo i que coneixen a fons la seva obra. Aquesta sessió forma part de la programació d’Espais de Poesia.

Literatura amb sentitsL’obra de Palau i Fabre és aplegada a Obra literària completa (vol. I i II), publicada per Galàxia Gutenberg l’any 2005, en una edició que encara va organitzar l’autor mateix.

A més, Palau i Fabre va deixar el seu llegat al Maresme: l’any 2003 es va inaugurar la Fundació Palau a Caldes d’Estrac, que aplega el seu fons artístic i documental i és un centre amb un programa permanent d’exposicions, conferències i activitats literàries.

Per acompanyar aquest personatge singular que fou Josep Palau i Fabre, tastarem un vi també singular i que va a la seva: l’escumós Marfil blanc moscatell dolç d’Alella Vinícola.

Dimarts 14 d’abril de 2015, a les 19.30 a Can Manyé, espai d’art i creació d’Alella


Escumós Marfil blanc moscatell dolç d’Alella Vinícola


Organitza: Ajuntament d’Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Hi col·laboren: Alella Vinícola, Can Manyé i Biblioteca Ferrer i Guàrdia.


Presentació: A càrrec de Montserrat Serra
Conversa: Josep Palau i Fabre vist per Julià Guillamon i Vicenç Altaió