Endevinalles de Lola Casas il·lustrades per Gustavo Roldán

Lola Casas ens proposa unes endevinalles rimades, enginyoses i divertides, que el dibuixant Gustavo Roldán ha il·lustrat amb una traça i personalitat úniques. Cada personatge brilla i es mostra des d’un humor ple de tendresa: la caputxeta vermella, el llop, el vampir, el gegant, l’home del sac, l’home invisible, la rínxols d’or… Trenta personatges del conte tradicional i popular i de l’imaginari fantàstic universal.

Aquest volum obre la col·lecció De ratetes i escaletes, dedicada al llibre infantil.

Lola Casas (Mataró, 1951) és mestra i escriptora. Ha publicat més de cinquanta llibres, la majoria poemaris adreçats a públic infantil i juvenil. Actualment jubilada, però activa, a més de l’escriptura, es dedica a impartir xerrades per escoles, biblioteques… sobre temes relacionats amb la lectura.

Gustavo Roldán és nascut a l’Argentina el 1965. Escriptor i il·lustrador, publica en diferents mitjans gràfics i fa exposicions des del 1985. Els seus llibres s’han traduït a deu llengües. La seva obra ha estat reconeguda amb diferents premis i ha exposat entre més a Bolonya, el Japó, Buenos Aires, Mèxic… Fa anys que viu a Barcelona i col·labora amb diferents editorials.